O nama

Naša priča

Tvrtka GEO-Osijek d.o.o. osnovana je 2009. godine. Registrirana je za sve vrste geodetskih usluga, za obavljanje stručnih geodetskih poslova (djelatnosti) iz područja inženjerske geodezije, geodetsko-katastarskih poslova, etažiranja, te također u suradnji s partnerima nudi i izradu svih vrsta projekata za ishođenje građevinskih dozvola te uporabnih dozvola. Tvrtka posjeduje uredno ovlaštenje Državne geodetske uprave i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera, te kompletnu i suvremenu geodetsku opremu i programska rješenja sa odgovarajućim licencama.
Tvrtka je u privatnom vlasništvu, osnovana na prethodnom 15-godišnjem iskustvu, te zapošljava stručan, pedantan i brz tim stručnjaka.
Odlikuje ju profesionalnost, ljubaznost djelatnika, besplatno savjetovanje, adekvatna cijena usluge, te brzo i savjesno rješavanje problema.
Naša tvrtka surađuje sa mnogim pravnim osobama ali su nam osim pravnih osoba, stranke i mnoge fizičke osobe te smo do sada uspješno odradili geodetske usluge za više od 2 000 fizičkih osoba koje su vrlo zadovoljne suradnjom s nama te nas zahvaljujući tome preporučuju svojim znancima i prijateljima, na čemu smo im zahvalni.

Pišite nam